131019098
19 Nisan 2024, Cuma

FECİ KAZA: 2’Sİ AĞIR 13 YARALI

11 Temmuz 2019, Perşembe 06:43

     


Aliağa’da Yeni Şakran Mahallesi’nde bir fabrikaya ait servis aracına hafriyat kamyonu arkadan çarptı. Kazaya karışan hafriyat kamyonunun bölgedeki kahvehaneye daldığı kazada toplamda 13 kişi yarandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yeni Şakran Mahallesi’nde, bir fabrikaya ait işçileri taşıyan servis otobüsüne hafriyat kamyonunun arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada adeta faciadan dönüldü. Kazaya karışan hafriyat kamyonunun bir kahvehaneye daldığı kazada toplamda 2’si ağır 13 kişi yaralandı. Kaza, İzmir Çanakkale Karayolu, Yeni Şakran Mahallesi E-87 Temaşalık Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den Çanakkale’ye doğru seyir halinde olan Ö.Y. idaresindeki 35 HM 523 plakalı servis otobüsüne, 58 TH 667 plakalı R.Ş. idaresindeki hafriyat kamyonu arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 35 HM 523 plakalı içerisinde işçilerin bulunduğu servis otobüsü karşı şeride geçti. Bergama istikametinden İzmir yönüne gitmekte olan E.K.’nin kullandığı 35 S 02460 plakalı araca çarpan servis otobüsü, daha sonrada üst geçide çarparak durabildi.

Kontrolünü kaybedip kahvehaneye girdi

Hafriyat kamyonu ise kontrolünü kaybederek daha sonra bir kahvehaneye girdi. Kahvehanede bulunan 2 kişi ile birlikte kazada toplamda 13 kişi yaralandı. Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2’si de İzmir’deki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler