131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

11 Ekim 2019, Cuma 06:29

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri tarafından Plajlar kavşağında durdurulan hususi araçta yapılan kontrolde bir miktar esrar ele geçirildi. Araçta bulunan T.Z.K. (42) ve A.A. (29) isimli şahısların kullandıkları 4 ayrı yerde yapılan aramada da 11 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Şahıslar tutuklanarak Yeni Şakran Cezaevine teslim edildi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyon kapsamında; Plajlar Kavşağı’nda durdurulan hususi araçta yapılan kontrol neticesinde, T.Z.K. (42) ve A.A. (29) isimli şahısların olduğu araç içerisinde yapılan aramada şahısların üzerinde bir miktar esrar maddesi ele geçirildi.

Aliağa Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararına istinaden şahısların kullandıkları 4 ayrı yerde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda toplamda 11 kilo 500 gram esrar maddesi ile şüpheli T.Z.K. isimli şahsın üzerinde suçtan kaynaklanan mal varlığı olabileceği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi. Her iki şüpheli şahıs çıkarıldıkları Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanmaları istemi ile mahkemeye sevk edildi. Şahıslar ilgili mahkeme tarafından tutuklanarak Yeni Şakran Cezaevi’ne teslim edildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler