131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

TEMEL EXCEL EĞİTİMİ TAMAMLANDI

12 Mart 2022, Cumartesi 06:25

     


Günümüzde şirketlerin en çok ihtiyaç duyduğu veri analizi ve raporlama konularında en etkin uygulamaların başında gelen “Temel Excel Eğitimi’’ Aliağa Ticaret Odası’nda başarıyla tamamlandı.

“Temel Excel Eğitimi’’ Aliağa Ticaret Odası’nda tamamlandı. Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası bünyesinde düzenlenen Excel eğitimi yoğun ilgi gördü. Katılımcılara, Excel’in kullanımında hız kazandıran kısa yollar, püf noktalar, verilerle çalışma yöntemleri, verileri görselleştirme ve grafikler, formüller ve Excel'de sık kullanılan fonksiyonlar gibi gelişmiş Excel konuları anlatıldı.

İleri Excel Eğitimi 20-21 Nisan’da

Excel’de temel kullanım bilgisine sahip olan katılımcıların, raporlama becerilerini geliştirmek ve Excel’in veri araçları ile daha güvenli ve kullanışlı belgeler oluşturmalarını sağlamak amacıyla düzenlenecek “İleri Excel Eğitimi” ise 20-21 Nisan 2022 tarihinde 10.00-17.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek. İleri Excel Eğitimine katılmak isteyenler ise alto.org.tr etkinlikler adresinden eğitim detaylarına ulaşabilir ve başvuru yapabilirler.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler