131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Şehit Kemal’e önümüzdeki kış doğal gaz geliyor

12 Mart 2024, Salı 06:31

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Şehit Kemal Mahallesi sakinlerine doğal gaz müjdesi verdi. Acar, mahalle sakinlerinin önümüzdeki kış doğal gaz kullanımına başlayacağını söyledi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çevre mahallelerin doğal gaza kavuşturulması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığı girişimler tek tek sonuç verirken Yeni Şakran, Hacı Ömerli, Helvacı, Çakmaklı ve Kalabak Mahallesi’nin ardından Şehit Kemal Mahallesi’nin de doğal gaza kavuşturulması için çalışmalara başlanıyor. Şehit Kemal Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mahalle sakinlerine doğal gaz müjdesi verdi. Başkan Serkan Acar, İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan ve mahalle muhtarı Ayşe Algül’ün de yer aldığı ziyarette Şehit Kemal Mahallesi sakinlerinin önümüzdeki kış aylarında doğal gaz ile ısınmaya başlayacağını ifade etti.

İzmir Gaz’ın çalışma programına dahil edildi

Şehit Kemal Mahallesi’nin en büyük sorun ve taleplerinden birinin doğal gaz olduğunu belirten Başkan Serkan Acar, “Hacıömerli, Çakmaklı ve Kalabak Mahallesi’nin ardından Şehit Kemal Mahallemizin doğal gaz hattı projesini de İzmir Gaz’ın çalışma programına dahil ettirdik. Daha önce belediye olarak Helvacı doğal gaz hattını hazırlarken Şehit Kemal bölgesinde de doğal gaz hattı bırakmıştık. Mahalle sakinlerimiz önümüzdeki kış, abonelik ve altyapı çalışmaları sonrası evlerinde gönül rahatlığı ile doğal gaz kullanımına başlayacak” dedi.  

(DERYA SÜNER)







 
Son Eklenen Haberler