131019098
19 Nisan 2024, Cuma

POLİS HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

12 Nisan 2022, Salı 06:13

     


Aliağa’da Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Aliağa Motosiklet Kulübü ve Aliağa Bisiklet Spor Kulübü’nün katılımıyla kortej yürüyüşü düzenlendi.

Polis Haftası kutlamaları kapsamında oluşturulan kortej, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu öncülüğünde Aliağa Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden ilçe merkezine yürüyüş gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi başta olmak üzere Hükümet Caddesi’nde dolaşan kortej Cumhuriyet Meydanı’na kadar ilerledi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kortej alkışlarla karşılandı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve polisler vatandaşlara karanfil dağıttı. Kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

“İlçemizde halkla ilişkilere büyük önem verdik”

Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümün nedeniyle yapılan Polis Haftası Etkinlikleri bilgi veren Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Aliağa ve ülke için yedi yirmi dört görevlerin başında olduklarını vurguladı. Balıkçıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü, milletinin huzur ve güvenliği için canla başla görevlerine devam edeceklerini belirtti. Balıkçıoğlu, “1845 yılında kurulan ve bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamakla görevli polis teşkilatı, çok zor çalışma koşullarına rağmen gurur kaynağımız olmuştur. Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir. Polisimiz, en üst seviyede bilgili, görev ve sorumluluklarını bilen, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, vatandaşlarımıza karşı saygılı, güler yüzlü olması ile vatandaşlarımız arasında saygın hale gelmiştir. Halkın desteğini arkasını almayan hiç bir kurum başarılı olamaz, düşüncesiyle ilçemizde halkla ilişkilere büyük önem verdik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan, ülkesine, milletine ve bayrağına yürekten bağlı olan Emniyet Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, fedakârca görev yapan ve bu uğurda canını hiçe sayan tüm meslektaşlarımızın, emeklilerimizin ve ailelerinin Polis Haftasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler