131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

MUSA PALA, “ENGELLİLER GECE GÖKYÜZÜNDEKİ YILDIZLAR GİBİDİR”

12 Mayıs 2022, Perşembe 06:48

     


Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği, Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Dernek Başkanı Musa Pala, kortej yürüyüşünün ardından gerçekleştirilen temsili asker kına gecesinde yaptığı konuşmada, “Engelliler gece gökyüzündeki yıldızlar gibidir” dedi.

Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala ile yönetimi 10--16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Alp Oğuz Anadolu Lisesi önünden başlayıp Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği’ne kadar süren bir kortej yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe Aliağa Engelsiz Mehteran Takımı da eşlik etti. Düzenlenen etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum müdürleri, engelli yakınları, engelliler ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kortej yürüyüşünün ardından Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği’nde temsili asker kına gecesi gerçekleştirildi.

Musa Pala, “Engelliler sadece bu hafta hatırlanmamalı”

Etkinlikte söz alan Başkan Musa Pala, “Bizleri yalnız bırakmayarak bu anlamlı günde bizimle olduğunuz için teşekkürlerimi iletiyorum. Aliağa’nın engelli dostu bir şehir olması adına elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Engelliler sadece bu hafta hatırlanmamalı. Herkes hayatının bir bölümünde mutlaka bir engelliyle tanışıp onun dünyasına misafir olmalı. Engelliler gece gökyüzündeki yıldızlar gibidir, hayatınıza bir parça ışık ve güzellik katan özel insanlardır.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler