131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

AĞAPARK YARIN KAPILARINI AÇIYOR

12 Haziran 2020, Cuma 06:33

     


Ağapark, Aliağaspor Futbol Kulübü’nün işletmeciliği ile sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yarın hizmete açılacak. Aliağaspor Futbol Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, Ağapark’ı kurumsal olarak Aliağa’ya ve Aliağalılara yakışan bir yer haline getirdiklerini söyledi.

Aliağa Belediyesi tarafından 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen mavi bayraklı Ağapark Plaj ve Sosyal Tesisleri’nin işletmeciliği geçtiğimiz aylarda Aliağaspor Futbol Kulübü Derneği’ne devredilmişti. Mavi Bayraklı Plajı, güney sahillerini aratmayan kumsalı, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, spor ve dinlenme alanları ile yaz aylarında günübirlik tatilcilerin vazgeçilmez adresi olan Ağapark, Aliağa Belediyesi ve şehrin takımı olan Aliağaspor Futbol Kulübü Derneği ile yapılan protokolle Aliağalılara hizmet verecek.

“Ağapark’ı Aliağalılara yakışan bir yer haline getirdik”

850 metre uzunluğa sahip güvenli plajı, sosyal mesafe kuralına uygun düzenlenmiş, leziz tatlar sunan uygun fiyatlı cafeleri, mangal ve piknik alanları ile Ağapark, Aliağa Futbol Spor Kulübü işletmeciliği ile yarın (cumartesi) hizmete açılıyor. Denizin ve güneşin tadının doyasıya çıkarılabileceği Ağapark’a giriş 10 Lira olarak belirlenirken, 0-6 yaş çocukların girişinden ücret alınmayacak. Aliağa halkının her zaman her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Aliağaspor Futbol Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, Ağapark’ı kurumsal olarak Aliağa’ya ve Aliağalılara yakışan bir yer haline getirdiklerini söyledi.

“Şehrimizin takımı Aliağaspor FK’ya da katkı sağlayacağız”

Ağapark’ın sosyal imkânlarının yanı sıra, gerçekleştirilecek kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile bölge halkına hizmet vereceğini söyleyen Kamil Önal, “Ağapark gibi güzide bir tesisi daha iyi sosyal olanaklara kavuşturduk, Aliağa halkının da bundan en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız. Ağapark tesisleri sayesinde aynı zamanda şehrimizin takımı olan Aliağaspor FK’ya da katkı sağlayacağız. Şehirden çıkmadan, günübirlik tatilin keyfini çıkarabileceğiniz Ağapark, bu yaz da vazgeçemeyeceğiniz eğlence yeriniz olacak.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler