131019098
19 Nisan 2024, Cuma

SOYER, MUHTARLARI DİNLİYOR

13 Şubat 2020, Perşembe 06:22

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kınık ilçesinden başladığı merkeze uzak ilçelerin muhtarlarıyla buluşmaya Ödemişli muhtarlarla devam etti. Tunç Soyer bir ay içinde aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 18 ilçede 871 muhtarla bir araya gelecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer muhtar toplantılarına merkeze uzak ilçelerde devam ediyor. Tunç Soyer geçen yılın Aralık ayında yaptığı Kınık ziyaretinin ardından bugün Ödemiş’e gitti. Soyer’in bir ay içinde geriye kalan aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 18 ilçeden 871 muhtarla toplantı yapması planlanıyor.

Amaç sorunları yerinde tespit etmek

Seyyar makam aracıyla Ödemiş ilçesine giden Soyer, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in ev sahipliğinde 99 muhtarla bir araya geldi. Ödemiş Belediyesi Kongre Salonu'nda düzenlenen toplantıda Soyer muhtarların talep, öneri ve şikayetlerini tek tek dinleyerek not aldı. Soyer yurttaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve bu sorunlara hızla çözüm üretmek amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini söyleyerek, "Ben ve belediyemizin tüm üst düzey yöneticileri sizlerin huzurunuzdayız. Derdiniz, isteğiniz ne varsa doğrudan bizlere söyleyin” dedi. Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirtti. Toplantıda öne çıkan talepler kanalizasyon, mezarlık duvarlarının çevrilmesi ve üretim yollarının asfaltlanması şeklinde sıralandı. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları Yıldız Devran, Aysel Özkan, Eser Atak, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi’nin bürokratları katıldı.

18 ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seyyar makamla Torbalı, Bergama, Menderes, Aliağa, Foça, Urla, Beydağ, Tire, Selçuk, Seferihisar, Kiraz, Bayındır, Kemalpaşa, Menemen, Dikili, Çeşme ve Karaburun muhtarlarıyla da bir araya gelecek.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler