131019098
28 Nisan 2024, Pazar

SLOVENYA TAMAM SIRADA ALMANYA VAR

13 Mayıs 2019, Pazartesi 06:29

     


Slovenya’nın Kranjska Gora kasabasında bu yıl 4.sü düzenlenen Kuzey Avrupa Aşçılık Festivali’nden (4.Mednarodni Kulinarićni Festival) bir altın, bir gümüş, iki bronz madalya ve 1 klasman birinciliği kupası ile dönen Aliağa’nın ödüllü şefi Volkan Ataç başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Aliağa’nın ödüllü şefi Volkan Ataç, bir yarışmadan daha eli boş dönmedi. Ataç, 11 ülkeden 112 şefin katıldığı Slovenya’nın Kranjska Gora kasabasında bu yıl 4.sü düzenlenen Kuzey Avrupa Aşçılık Festivali’nden (4.Mednarodni Kulinarićni Festival) bir altın, bir gümüş, iki bronz madalya ve 1 klasman birinciliği kupası ile döndü. Ödüllü şef Volkan Ataç, bu son başarısıyla da adından bir kez daha söz ettirdi.

Ülkeler arası şefler klasmanında et tabağında 1 altın madalya ile klasman birinciliği, altın madalya ile alınan en yüksek puanlamada kupa, ekip ve bireysel modern ülke yemeğinde 2 bronz ve balık tabağında 1 gümüş madalya kazanan Volkan Ataç’ın şimdiki hedefi ise Almanya’da düzenlenecek olan Dünya Aşçılar Olimpiyatlarına katılmak.

Önümüzdeki süreçte diğer uluslararası yarışmalarda da Aliağa’yı temsil etmek isteyen Ataç, Almanya’da olimpiyat madalyasını kazanıp ilçesine dönmeyi hedefliyor. Kısıtlı imkanlarla katıldığı tüm yarışmalardan büyük başarılarla dönen Şef Volkan Ataç, bu süreçte kendisine destek olacak sponsorlardan da yardım bekliyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler