131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İŞÇİLERE DESTEK SÜRÜYOR

13 Temmuz 2019, Cumartesi 06:34

     


HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, DİSK Emekli-Sen Şube Başkanları ve Tüm Bel-Sen MYK Üyesi Satı Burunucu işten çıkarılan Aliağa Belediye işçilerini ziyaret etti.

İşten çıkarılan Aliağa Belediyesi işçilerinin direnişlerine destek ziyaretleri sürüyor. Demokrasi Meydanı’nda kurdukları çadırla direnişlerine devam eden işçileri HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, HDP İzmir İl Eşbaşkanı ve İlçe Eşbaşkanları’nın yanı sıra DİSK Emekli-Sen İzmir Şube Başkanları ve Emekli-sen MYK Başkan Yardımcısı Ercan Çınarlı’nın içerisinde bulunduğu heyet, Tüm Bel-Sen MYK üyesi Satı Burunucu ziyaret etti. Ziyaretçiler işçilere birlikte mücadele sözü verdi.

İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay direniş çadırındaki işçilere seslendiği konuşmasında, “Belediye halkın sorunların halkla birlikte çözmesi gereken, yerel demokrasinin en çok inşa edilmesi gerektiği ve halkın hayata rahatça katılmasını sağlayan kurumken belediye başkanı kendi bünyesinde çalışan işçileri bir solukta kapının önüne koyuyor. Buna asla izin veremeyiz.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler