131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

KÜLTÜR MERKEZİ, ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NE DEVREDİLECEK

13 Aralık 2021, Pazartesi 06:51

     


Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü, yeni yönetimini tanıttı. Süslü ayrıca İzmir Büyükşehir Kültür Merkezi’nin Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi’ne devredileceğini duyurdu.

Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmişti. Genel Kurul sonucunda Celal Süslü yeniden başkan seçilmişti. Süslü, Aliağa’da faaliyet gösteren basın mensuplarına yeni yönetimini tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Süslü, konuşmasına başında derneğin yeni yönetimini tanıttı. Süslü, “ Bu bir bayrak yarışı. Bu toplantının amacı eski yönetimdeki arkadaşlara teşekkür, yeni yönetimdeki arkadaşları tanıtmaktır. Pandeminin etkisiyle bir araya gelmekte zorlansak da bundan sonrasında daha sık bir araya geleceğimizi söyleyebilirim. Eski yönetimimizde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yönetime yeni seçilen arkadaşlarıma da hayırlı olmasını temenni edip başarılar diliyorum.” Dedi.

“Eğitim faaliyetlerine ağırlık vermek istiyoruz”

Dernek olarak eğitim faaliyetlerine ağırlık vereceklerini dile getiren Celal Süslü, “ Eğitim faaliyetlerine ağırlık vermek istiyoruz. Gelecek dönemde İzmir Büyükşehir Kültür Merkezi’ni büyükşehir belediyemiz bize devredecek. Yılbaşından sonraki dönemde oranın devri bize yapılacak. Böylelikle orada faaliyetlerimizi daha rahat gerçekleştireceğiz. Şimdiki Cem Evimizde cemlerimizi gerçekleştirmekte zorlanıyoruz. Eğitim faaliyetlerimiz de de daha etkin olacağız. Halk Eğitim Merkezi de bize destek olabileceğini söyledi. Bu süreçte aktif olacağız. Kurumumuza sahip çıkalım. Düzenlenen etkinliklere gelmeye gayret gösterelim.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler