131019098
28 Mart 2024, Perşembe

REKTÖR BUDAK’TAN ALİAĞA ZİYARETİ

14 Mart 2019, Perşembe 06:16

     


Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Aliağa ve Bergama Meslek Yüksekokullarını ziyaret etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Rektör Öğrenci Söyleşileri” kapsamında meslek yüksekokullarını ziyaret etmeye devam ediyor. Aliağa Meslek Yüksekokulu ve Bergama Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Budak, meslek yüksekokullarının öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personel ile buluştu. Ziyaretlerde Rektör Budak’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan ile meslek yüksekokulu müdürleri eşlik etti. “Rektör Öğrenci Söyleşileri” etkinlikleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Budak, öğrenciler ve meslek yüksekokullarının akademik ve idari personellerinin yanı sıra ilçe sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de temaslarda bulunuyor.

“Yöremiz ve ülkemizin kalkınmasında bir artı değer”

Bergama Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Rektör Budak, İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve ilçe protokolüyle de değerlendirmelerde bulundu. Rektör Budak, “Bergama Meslek Yüksekokulu, ilçenin ekonomik ve sosyo-kültürel yapısının gelişimine büyük katkıda bulunuyor. Öğrencilerimiz burada, eğitimi üretim içinde gerçekleştirerek, mesleki tecrübeye sahip olarak mezun oluyor. Bu durum, yöremiz ve ülkemizin kalkınmasında bir artı değer niteliği taşıyor” diye konuştu.

“Öğrencilerimizin görüşleri bizler için çok önemli”

Aliağa Meslek Yüksekokulu’nda öğretim elemanları ve öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin görüş ve taleplerini de dinleyen Rektör Budak, “Üniversitemiz bünyesinde periferilerde eğitim gören öğrencilerimizin, merkez kampüste okuyan öğrencilerimiz ile aynı imkanlara kavuşması için çalışıyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin görüşleri bizler için çok önemli. Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla çözüme yönelik fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulduk” diye konuştu. Söyleşi sonrası öğrenci yemekhanesinde öğrencilerle beraber yemek yiyen Rektör Budak, öğrencilerin laboratuvarlardaki çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler