131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

CHP’DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

14 Nisan 2020, Salı 06:53

     


CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yaptı. Ayrıca Aliağa’daki sağlık kuruluşlarına koruyucu yüz siperliği verildi.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, koronavirüs salgının ülkemizi de etkisi altına aldığı bu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Aliağa’da bulunan ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı yapıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Biz bize yetebildik mi? Bilmiyorum, sanmıyorum. Ancak biz karınca kararınca, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu zor dönemde katkılarını esirgemeyen yardımsever partililerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu günlerin en güzel ilacı yardımlaşma ve dayanışma. Yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri Oğuzhan Özşahin ve Savaş Dağdeviren; İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, Aliağa Devlet Hastanesi, Eczaneler ve Sağlık Ocaklarında çalışanlara yüz koruyucu siperlik dağıtımı yaptı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler