131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

ATATÜRK’ÜN ALİAĞA’YA GELİŞİNİN 88. YILI KUTLANDI

14 Nisan 2022, Perşembe 07:29

     


Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube Başkanı Suat Kıvılcım Çağan ve yönetimi, Atatürk’ün Aliağa’ya gelişinin 88. Yıldönümünü kutladı. Kutlamada bu günün daha coşkulu kutlanması gerektiğine vurgu yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube Başkanı Suat Kıvılcım Çağan ve yönetimi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Aliağa’ya gelişinin 88. Yıldönümünü kutladı. Atatürk İlköğretim Okulu arka çıkış kapısında yapılan etkinliğe CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katılım gösterdi. Kutlama programı saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube Başkanı Suat Kıvılcım Çağan kısa bir konuşma yaptı. Çağan, “Böyle anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmak bizi çok mutlu ediyor. Bugün Atatürk’ün Aliağa’ya gelişinin 88. Yıldönümü. Umarız bir gün bu kutlamayı daha coşkulu bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

“Atatürk’ün Aliağa’ya geldiği gün bayram havasında kutlanmalı”

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan davet edildi. Oğuzhan, “Bugün burada her zamanki gibi sadece bizler toplanıyoruz. Meclis üyelerimizin çabasıyla biliyorsunuz bugünün kutlanması kararı aldırıldı. Ancak hala coşkulu bir kutlama yapılamıyor. Biz bir kez daha bugünün Aliağa adına daha coşkulu kutlanması gerektiğini vurguluyoruz. Aliağa’ya Atatürk’ün geldiği gün bir bayram havasında kutlanmalı. Buna değer. İyi ki buradasınız. Bu duyarlılığın her geçen gün artmasını temenni ediyorum. Bunun ilk ayağı yerel yönetimlerin bu güne sahip çıkmasıdır. Belediye başkanını tekrardan bugüne sahip çıkmaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı. Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Aliağa Şube Yöneticisi ve Mali Müşavir Selim Erkmen Atatürk’ün Aliağa’ya gelişi ile ilgili bilgileri katılımcılara aktardı. Programa katılamayan Araştırmacı Yazar Cevat Yıldırım’ın mesajının okunmasının ardından etkinlik son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler