131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN KUTLAMA

15 Mayıs 2019, Çarşamba 06:15

     


Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Engelliler Haftası nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı. Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yapan Aliağa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Ali İhsan Ekdemir katılımcılara teşekkür ederek, “Engelliler Haftası, engelli bireylerin gününü kutlamaktan ziyade farkındalığı arttırmak ve sorunların çözümünde birlik olunması gereken bir haftadır. Engelli olmak hayat şartlarında zor durumda olmak demektir. İnsanların fiziksel veya ruhsal engelleri dolayısı ile sıkıntılarının giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını anlamak empati yapmak gerekir. Unutmayalım ki bizler de engelli adayıyız. Yalnızca engelliler haftasında değil her zaman onların sıkıntıları ile ilgilenmek yanlarında olmak gerekir” dedi.

Program çerçevesinde mezun olan öğrencilere diplomaları verildi. 3. Kademe öğrencilerinden Ebru Çoban’a diplomasını Aliağa Kaymakamı Erhan Günay verdi. Etkinlikler Nasrettin Hoca gösterisi, işaret dili gösterisi, halk oyunları ve okul korosunun dinletisi ve birbirinden güzel gösterilerle devam etti. Gösteriler programa katılan misafirler tarafından ilgi gördü.

Programa, Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Aliağa Müftüsü Süleyman Demiryürek, Askerlik Şubesi’nden Asteğmen Esen Efe Ertuğrul, daire amirleri, okul müdürleri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler