131019098
26 Nisan 2024, Cuma

YEREL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

15 Temmuz 2020, Çarşamba 06:04

     


CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi, yeni yerine taşınan İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetimi İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Büyükşehir Belediyemizin Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü artık yeni adresinde hizmet vermeye devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun. Şube Müdürümüz Sayın Günal Biçer ve tüm çalışanlara kolaylıklar başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

“Üç birimimiz tek binada hizmet vermeye başladı”

CHP Aliağa İlçe Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şube Müdürü Günal Biçer, “Yeni yerimize taşındık. Eski yerimiz İZELMAN tarafından kullanılacak. Oraya sosyal etkinlik merkezi yapılacak. Bu merkez kreşin biraz daha kapsamlı hali olacak. Burada iki yaşından yedi yaşına kadar çocuklarımız eğitim görebilecek. Yeni öğretim yılına yetişmesi planlanıyor. Kültür Mahallesi, Hükümet Caddesi, numara 61’de hizmet vermeye başladık. Daha önce Aliağa’da üç farklı yerde hizmet veren Büyükşehir’in merkezleri şimdi tek bir adreste toplandı. İZSU, İtfaiye Ruhsat Ekibi ve Yerel Hizmetler Müdürlüğümüz aynı binada hizmet verecek” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler