131019098
28 Mart 2024, Perşembe

MUTLU’DAN ALİAĞA'DA ZİYARET TURU

15 Ekim 2020, Perşembe 06:43

     


İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Aliağa’da bir dizi ziyarette bulundu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu Aliağa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Mutlu, program kapsamında ilk olarak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Burada kooperatif başkanlığına seçilen Salih Yiyitalp’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Mutlu, Yiyitalp’in yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Mutlu, “Bizim görevimiz ülkemize ve esnafımıza hizmet etmektir. Burada Şoförler Odası ve Esnaf Odası başkanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yapıyor. Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçilen Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Salih Yiyitalp’in her zaman yanındayız ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Hayırlı olsun ve başarılarının devamını dilerim.” dedi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Yiyitalp ise ziyaretinden dolayı İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik yönetimine teşekkür etti.

“Her türlü desteği vermeye hazırız”

Mutlu, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ardından, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’ı makamında ziyaret edip yeni görev yerindeki çalışmalarında başarılar diledi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette birlik başkanı Mutlu, kaymakamlık ve odaların işbirliğiyle esnafın daha güzel ve verimli işler yapacağını belirterek, bu konuda her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını kaydetti. Kaymakam Karaman ise ilçeyi tanımaya çalıştığını ve çözümler konusunda da gözlemler yaptığını kaydederek, sivil toplum kuruşları ile odalarla birlikte çalıştıklarını, ilçenin ve esnafın sıkıntılarının çözümü konusunda ortak çalışacaklarını belirtti.

Esnafın durumunu istişare ettiler

Başkan Mutlu, kaymakamlık makamındaki görüşmenin ardında oda başkanları Serdar Berk ve Salih Yiyitalp ile birlikte Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafın genel durumunu Zekeriya Mutlu ve oda başkanlarıyla istişare eden Başkan Acar, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Balıkçıoğlu ziyaret edildi

Programına bir süre önce Aliağa’ya atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu’nu makamında ziyaret ederek devam eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunup görevinde başarılar diledi. İlçe Emniyet Müdürü Balıkçıoğlu ise Mutlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler