131019098
19 Mart 2024, Salı

ALTO’NUN YENİ WEB SİTESİ YAYINA GİRDİ

16 Şubat 2019, Cumartesi 06:39

     


Aliağa Ticaret Odası, dijital dönüşüm kapsamında üyelerinin işlemlerini daha çabuk ve güvenli yapabilmesi, mobil iletişim araçlarına uyumlu olması amacıyla web sayfasını yeniledi.

Üyelerinin ihtiyaçları ve güncel yenilikler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Aliağa Ticaret Odası, yeni web sitesiyle üyelerinin işlemlerini kolaylaştırıyor, tüm bilgilere kolay ulaşım sağlıyor. Yenilenen web sitesi ile Aliağa Ticaret Odası üyeleri almaları gereken evrakları ve ödemelerini online olarak gerçekleştirebilecek.

Online işlemler menüsü ile üyelere hızlı hizmet

Yenilenen web sitesi ile ilgili bilgi veren Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk; “Üyelerimize daha kaliteli, daha hızlı hizmet verebilmek ve işlemlerin online olarak yapılabilmesi için web sayfamızı yeniledik. Yeni sitemizde kolay ulaşılabilirlik, mobil sistemlere uygunluk, hızlı işlem yapabilmeye dikkat ettik. Yenilenen web sitemizle üyelerimiz online borç sorgulayarak, ödeme yapabilecek ve e-belge; Oda kayıt, faaliyet belgesi gibi belgelerini internetten güvenli bir biçimde alabilecekler. Bu da üyelerimize zamandan tasarruf sağlayacak. Aynı zamanda üyelerimiz yeni internet sitemiz sayesinde odamızdaki etkinlik takvimi ile gerçekleştirilecek olan toplantı, etkinlikleri takip edebilecek ve online kayıt yaptırabilecekler. Yine üyelerimiz site üzerinden pek çok yararlı bilgiye ulaşılabilecekler. Aliağa Ticaret Odası olarak amacımız her zaman üyelerimizin faydasına olan çalışmalar yapmak ve yenilikleri takip ederek sistemlerimize entegre etmek” dedi.

Yeni web sitesi mobil uyumlu

Kullanıcı deneyimine odaklanan ve yeni teknolojileri bünyesinde barındıran web sitesi aynı zamanda tüm masaüstü, tablet ve akıllı telefonlarla da uyumlu. Web sitesinin modern ve sadeleştirilmiş ana sayfası üzerinden işyeri açmak isteyenler her türlü belgeye ulaşabilecek, diğer tüm Oda işlemleri, fuarlar, teşvikler, hibeler ve pek çok konuda bilgi alabilecekler.

Online işlemler için üye bilgilerinin güncel olması gerekiyor

ALTO üyeleri www.alto.org.tr adresi üzerinden online borç sorgulayarak, aidat ödemesi yapabilecekler. Web sitesi üzerinden işlemlerin yapılabilmesi için "online borç sorgulama ve ödeme" bölümüne tıklayarak kayıt olunması ve üyelerin iletişim bilgilerinin oda kayıtlarında güncel olması gerekiyor.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler