131019098
19 Mart 2024, Salı

ÖZEL BİREYLER ENGELLERİ BİRLİKTE AŞTI

16 Mayıs 2022, Pazartesi 06:47

     


Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala ve yönetimi, Engelliler Haftası’nı özel kılmak adına hafta boyunca bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Dernek yönetimi son olarak ‘Engellileri Birlikte Aşıyoruz’ özel programı düzenledi.

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala ve yönetimi bu haftayı özel kılmak için ilçe genelinde çeşitli etkinliklerde bulundu. Son olarak dernek yönetimi tarafından Aliağa Belediyesi Konferans Salonu’nda ‘Engellileri Birlikte Aşıyoruz’ özel programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği Başkanı Musa Pala, özel bireyler ve yakınları katılım gösterdi.

“Dernek olarak ailelerin yükünü hafifletme misyonumuz da var”

Etkinlikte konuşan Başkan Musa Pala, “Derneğimizin ilçemizde misyonuyla çok büyük işler yapıyor. Derneğimizde yaklaşık 50 kursiyerimiz var. Bu öğrencilerimiz haftanın beş günü sekiz saat eğitim görüyor. Bu da ailelerimizin yükünü bir nebze hafifletmekte. Bizim dernek olarak ailelerin yükünü hafifletme misyonumuz da var. Bu konuda emeği büyük olan hocalarıma, değerli dernek yönetimime çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Etkinlik slayt gösterisi, halk oyunları gösterisi, şiir ve ritim grubu dinletileriyle son buldu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler