131019098
2 Mayıs 2024, Perşembe

ENGELLİ KOORDİNASYON BİRİMİ KURULDU

17 Haziran 2020, Çarşamba 06:45

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı, birimleri arasına Engelli Koordinasyon Birimini de ekledi. Birim başkanlığına getirilen İbrahim Karakaya açıklamasında engellilere seslenerek, “Haydi, gelin sorunlarımızı birlikte çözelim” dedi.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda Engelli Koordinasyon Birimi faaliyetlerine başladı. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Engelli Koordinasyon Birimi başkanlığına ortopedik engelli İbrahim Karakaya’yı getirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İbrahim Karakaya, “2000 yılında Aliağa’da Engelliler Derneğimizi kurduk. Çok çabalar sarf ettik. Çok mücadeleler verdik. Buna rağmen birçok alanda eksik kaldık. Yavuz Adar başkanım böyle bir birim açma kararını almışlar. Bu birimin başkanlığına da beni uygun görmüşler.” İfadelerini kullandı.

“Engelli vatandaşlarımızı partimize bekliyoruz”

Birimin kuruluş amacından bahsederek sözlerine devam eden Karakaya, “Bu birimin amacı Aliağa’daki engellilerin sorunlarının çözümünü daha da hızlandırmak. Çünkü sadece oy zamanı engellilerimiz hatırlanıyor. Bu zamanlarda hatırlanan engellilere verilen sözlerin de yüzde doksanı tutulmuyor. Ama İYİ Parti’nin bu alandaki çalışmaları, projeleri sadece seçim zamanı engellileri hatırlamak değil. İYİ Parti’nin böyle bir koordinasyon birimi kurup başına da bir engelli getirerek engellilerin sorunlarını daha iyi anlayabilme, sorunların çözüm sürecini hızlandırma gibi bir amaçları oluştu. Bu süreçte İl Başkanımız bize çok destek verdi. Aliağa Belediye Meclis Üyemiz Sedat Sarı da yine aynı şekilde destekledi. Bu tarz birimlerin diğer partilere de örnek olmasını temenni ediyorum. Haydi, gelin sorunlarımızı birlikte çözelim. Engelli tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için sorunların çözümünü birlikte aramak için tüm engelli vatandaşlarımızı partimize bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler