131019098
19 Mart 2024, Salı

ALTO ÜYE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

17 Ağustos 2019, Cumartesi 07:05

     


Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, oda üyelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Genel Sekreter Sezen Gürgen’in katılımıyla Güsa İskele Ltd. Şti ve Güray Endüstri Ltd. Şti. firmalarına ziyarette bulundular.

Üye ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Ertürk, “Göreve geldiğimiz günden bu yana işletme sahiplerimizi yerinde ziyaret ederek, gerek Aliağa gerekse de ülke ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Üyelerimize Oda olarak yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi veriyor, üyelerimizin Odamız hizmetlerine yönelik taleplerini dinliyor ve sıkıntıların çözümü noktasında görüşlerine başvuruyoruz” dedi.

Üye ziyaretlerinin Oda hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi bakımından önemli olduğunu ifade eden Ertürk, “Üye odaklı çalışma anlayışımız gereği olan bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Üyelerimizin talep ve istekleri ile sorunlarının çözümü noktasında da Aliağa Ticaret Odası olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu. İşletme sahipleri de Başkan Ertürk’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler