131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

17 Ekim 2020, Cumartesi 07:06

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Günal Biçer ve CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, ilçenin çevre mahallelerini gezip büyükşehir belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Günal Biçer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’nın mahallelerindeki çalışmalarını yerinde inceledi. Bu kapsamda Çakmaklı, Bozköy ve Aşağı Şehitkemal muhtarlarıyla görüşüldü. Ayrıca Cengiz Topel Caddesi’nde bin km kaldırım çalışması yerinde incelendi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Geçtiğimiz gün Tunç Başkanımızın katılımıyla muhtarlarla yapılan toplantının ardından başkanımız bazı talimatlar verdi. Bu kapsamda çalışmalarımız hızlı bir şekilde başladı. Bizde gidip çalışmaları yerinde izledik. Hem de çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar diledik. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Müdürü Günal Biçer ise, “CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile birlikte Çakmaklı, Bozköy, Aşağı Şehitkemal muhtarlarıyla görüştük ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledik. Ayrıca Cengiz Topel Caddesi’nde bin km kaldırım çalışması yerinde incelendi. Büyükşehirimize Aliağa’ya yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz. ”şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler