131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

AYAYDIN PETROL İSTİKRARINI SÜRDÜRÜYOR

18 Şubat 2021, Perşembe 06:09

     


Aliağa’da Bozköy ve Yeni Şakran Mahallesi’ndeki akaryakıt istasyonları ile hizmet veren Ayaydın Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Kurumlar Vergisi Rekortmenleri sıralamasında bu yıl da 14. sırada yer alarak başarı grafiğini devam ettirdi.

İzmir’in 2019 yılı Kurumlar Vergisi Rekortmenlerinin isimleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Ayaydın Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., İzmir’in Aliağa ilçesinde, en yüksek vergi ödeyen şirketler arasında, perakende akaryakıt sektöründe geçtiğimiz 15 yıl içerisinde olduğu gibi 2019 yılında da liderliği bırakmadı.

KURUMLAR VERGİSİ’NDE 14. SIRA İLE BAŞI ÇEKİYOR

Bozköy Mahallesi, Aliağa-İzmir Karayolu üzerinde 2006 yılında faaliyete başlayan, İzmir-Çanakkale Karayolu, Yeni Şakran Mahallesi’ndeki istasyonunda da hizmet veren Ayaydın Akaryakıt, Kurumlar Vergisi Rekortmenleri sıralamasında bu yıl da 14. sırada yer alarak, akaryakıt ürünleri ve LPG perakende satışı kategorisinde yine başı çekti. Ayrıca Sakarya’da iki farklı lokasyonda da hizmet veren Aydın Petrol Sakarya’da bağlı bulunduğu vergi dairesinin sıralamasında da 30. sırada yer aldı.

MÜRSEL ALBAYRAK: “İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAPTIĞIMIZIN GÖSTERGESİ”

Ayaydın Akaryakıt Yöneticisi Mürsel Albayrak, sonuca ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Kurulduğumuz 1994 yılından bu yana her sene grubumuzda birinciliği kimseye bırakmadığımız Vergi Rekortmenleri Listesi’ndeki sıralamamız, işimizi layıkıyla yaptığımızın göstergesidir. Devletimize karşı kutsal bir görev olan vergi mükellefliği ülkemizin inkişafı açısından olmazsa olmaz bir esastır. Amacımız her yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da yükselen başarı grafiğimizi devam ettirmek ve müşterilerimize güler yüzle kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.” dedi. 







 
Son Eklenen Haberler