131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

BAŞKAN BERK MAZBATASINI ALDI

18 Şubat 2022, Cuma 06:56

     


Hafta sonu yapılan Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Serdar Berk, yeni dönem için mazbatasını aldı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Serdar Berk mazbatasını alarak görevine başladı. Hafta sonu, Aliağa Belediye Düğün Salonu'nda yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odasının başkanlık seçiminde mevcut başkan Serdar Berk, Hüseyin Ekren ile yarışmıştı. Seçim sonucunda mevcut başkan Serdar Berk 672, Hüseyin Ekren 334 oy aldı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Serdar Berk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek, Seçim Müdürü Emrullah Deviren’den mazbatasını alıp 2. dönem için göreve başladı.

“Aliağamıza, odamıza hayırlı olsun”

Mazbatasını almasının ardından açıklamada bulunan Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, kendisi ve yönetimine bu görevi layık gören, kongreye katılım sağlayan tüm esnafa teşekkür etti. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de en büyük çabayı esnaf için vereceklerini dile getiren Berk, eşit hizmet anlayışıyla hiçbir esnafı mağdur etmeme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Yeni yönetimde tecrübe ile gençliği birleştirdiklerini dile getiren Berk, tüm esnafa el uzatarak birlik ve beraberliğin ön planda tutulacağı yeni dönemin hayırlar getirmesini diledi. Kongrenin kazananının Aliağa ve esnaf olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Berk, “Üyelerimizin takdiriyle güven tazeledik. Bizleri tekrar bu görev için layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni dönem Aliağamıza, odamıza, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. Mazbatasını alan Başkan Berk daha sonra İlçe Seçim Müdürlüğü binası önünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Mazbata töreninin ardından Berk ve yönetim kurulu üyeleri Küçük Sanayi Sitesi’nde eski ustalardan Salih Kahraman’ı ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler