131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

HANCI RESTORAN İLE ESNAF ODASI ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ

18 Nisan 2022, Pazartesi 06:26

     


Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, ilçede faaliyet gösteren esnafın faydalanabileceği indirim protokolü imzaladı.

Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık sahibi Emirhan Aksoy ve Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa’daki Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı esnafın faydalanabileceği bir indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokole göre Aliağa’daki esnaf protokolde adı geçen Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşların oda kayıt belgelerini ya da üyelik kartlarını yanlarında bulundurması gerekiyor.

Berk, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, “Hancı Restoran işletmemizle üyelerimizin yararına bir protokol imzaladık. Bu protokole göre odamıza kayıtlı esnafımız ve birinci dereceden akrabaları bu indirimlerden faydalanabilecek. Protokol kapsamında esnafımız Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık işletmemizden organizasyon hizmetlerinde yüzde 20 oranında, konaklama hizmetinden yüzde 15 oranında, restoran ve havuz hizmetlerinden yüzde 10 oranında indirimli faydalanabilecek. Protokolümüzü imzalarken işletme sahibimiz Emirhan kardeşimiz bizi hiç kırmadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Aksoy, “Esnafımıza ve odamıza hayırlı olsun”

Konuyla ilgili konuşan Hancı Restoran Otel Turizm Taşımacılık sahibi Emirhan Aksoy ise, “Esnafımızın darboğazda olduğu bu günlerde az da olsa esnafımıza destek olmak istedik. Nezih işletmemizde vatandaşımız, esnafımız güvenle hizmet alacaktır ve aldığı hizmetten memnun kalacaktır. Üye esnafımıza ve odamıza hayırlı olsun.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler