SOCAR Energy School üçüncü dönem mezunlarını verdi
18 Nisan 2025, Cuma 06:55Tweet |
SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliği ile hayata geçirilen SOCAR Energy School sertifika programının üçüncü dönem mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) iş birliğiyle gerçekleştirilen SOCAR Energy School’un üçüncü dönemi, dokuz haftalık yoğun bir programın ardından tamamlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar ve Sabancı Üniversitesi Rektörü Yusuf Leblebici’nin katılımlarıyla düzenlenen törende, programı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi. Ulusal ve uluslararası akademisyenlerin yanı sıra alanında dünyaca ünlü uzmanların ders verdiği SOCAR Energy School sertifika programı, kamu ve özel sektör yöneticilerinden basın mensuplarına kadar geniş bir katılımcı yelpazesini bir araya getirdi. Programda, enerji şebekelerinden piyasa dinamiklerine, yenilenebilir kaynaklardan verimlilik uygulamalarına kadar pek çok farklı başlıkta eğitimler verildi. Derslerin yanı sıra, küresel ve bölgesel enerji politikaları, enerji arz güvenliği ve sürdürülebilirlik gibi kritik konular panellerde ele alındı.
Dördüncü dönemin 2025 yılı sonlarında gerçekleştirilmesi planlanıyor
Törende konuşan SOCAR Türkiye CEO’su Elchin Ibadov, enerji sektörünün küresel anlamda yaşadığı hızlı dönüşüm ve Azerbaycan ile Türkiye arasındaki stratejik iş birliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve entegre endüstri grubu olarak, yaptığımız yatırımların sürekliliği için yetkin, yenilikçi ve vizyoner bireylerin yetişmesini toplumsal bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu sorumlulukla birlikte akademi-sanayi iş birliğine ve enerji sektörünün gelişimi için nitelikli eğitimin önemine inanıyor; bu alanda önemli yatırımlar yapıyoruz. SOCAR Türkiye olarak enerji alanında uzun yıllara dayanan deneyimimizi Sabancı Üniversitesi’nin kıymetli akademisyenlerinin bilgi birikimiyle birleştirdik ve enerji alanında uzmanlaşmak isteyen kamu özel sektör yöneticilerine bu eşsiz programdan ücretsiz faydalanma imkanı sunduk. Bu sene üçüncüsünü başarıyla gerçekleştirdiğimiz programa Türkiye’den ve dünyadan çok önemli konuşmacıların katılımını sağladık. Bu yolda bize eşlik eden Sabancı Üniversitesi’ne, değerli hocalarımıza ve programa emek veren herkese teşekkür ediyor, mezunlarımızı yürekten kutluyorum.”
SOCAR Energy School sertifika programının dördüncü döneminin 2025 yılı sonlarında gerçekleştirilmesi planlanıyor.
(SERKAN SELİNGİL)

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’de belediyecilik hizmetlerinin

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Özel Dentora Ağız ve Diş Sağlığı

DİSK'e bağlı Devrimci Emekliler Sendikası'nın (DEV Emekli Sen) Aliağa Şubesi,

Aliağa Belediyesi’nin Yeni Şakran’daki kanalizasyon sorununa yönelik

SOCAR, MSC ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bakü’de gerçekleşen

Sonbahar ve kış sezonlarının vazgeçilmez parçalarından biri olan deri

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, bu yıl kent genelinde

94. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 29 Ağustos-9 Eylül 2025 tarihleri arasında

Aliağaspor FK, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 4. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı

Aliağa Petkimspor'un ev sahipliğinde oynanan hazırlık turnuvası Ege Cup 2025'i

Aliağa’nın tanınmış esnafından İsa Özbek, 2026 yılında yapılacak Aliağa

Aliağa, Dikili ve Menemen’de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 4 kilo

Tüpraş, Avrupa Komisyonu’nun Ufuk Avrupa Programı kapsamındaki Ar-Ge projesi

Onun yazın serüveni sadece bireysel bir yolculuk değil, aynı zamanda öğrencilerine,

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Mobil İstihdam Aracı uygulaması,

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Üst Yöneticisi (CEO) Murat Çiftçi,

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nin 12. Olağan Genel Kurulu, 27 Eylül’de

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2026 faaliyet takviminde yer alan 3.

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TDİOSB) altyapı

Aliağa’nın kurtuluşunun 103. yılı kutlamaları kapsamında açılacak “Zamanın

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, kendi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Yeni Şakran’ın kanalizasyonunu yapmak için

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, basit usul vergi sisteminin

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, seçilmesi

365 Gün Engelliyiz Platformu üyeleri, ulaşımda kesintisiz erişim için

İzmir Büyükşehir Belediyesi, personel alımlarında yeni bir sistem başlatıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut ulaşım sorunlarını tespit etmek, ihtiyaçları

SOCAR Türkiye ve Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU)

Aliağa Petkimspor, Karatay Belediyespor Basketbol Takımında forma giyen 2007 doğumlu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü,

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Aliağa İlçe Temsilciliği’nde

Bu içerikte farklı özel güvenlik kıyafetleri modellerini, kullanım

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP'li belediyeleri