131019098
19 Mart 2024, Salı

Kınık’ta “Reflektör Tak, Görünür Ol” Projesi

18 Mayıs 2022, Çarşamba 06:01

     


Trafik kazalarının önüne geçmek için başlatılan  “Reflektör Tak, Görünür Ol” projesi kapsamında, Kınık’ta traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı.

Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli 76’ncı, 82’nci ve 85’inci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından; Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı koordinesinde, karayollarında meydana gelebilecek traktör kaynaklı trafik kazalarını önlemek amacıyla, traktör sürücülerine “Reflektör Tak, Görünür Ol” Projesi kapsamında reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.

Düzenlenen programda Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından proje hakkında bilgiler verilerek, reflektörlerin önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Programa katılan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Kınık tarım ve hayvancılık potansiyeline sahip bir ilçe olduğu için traktör kullanımı yüksek bir orana sahip. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, traktör kazalarının önlenmesi amacıyla bu anlamda proje büyük önem taşıyor ” dedi. Kınık Poyracık Mahallesi Pazaryeri’nde düzenlenen program kapsamında traktörlere ve traktör römorklarına reflektörler takıldı.

Programa Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, Kınık İlçe Tarım Müdürü Yıldırım Kavlak, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kınık İlçe Müftüsü Cuma Yanar, Orman İşletme Mühendisleri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

DERYA SÜNER







 
Son Eklenen Haberler