131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

Karne coşkusu doyasıya yaşandı

18 Haziran 2022, Cumartesi 06:41

     


Tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da öğrenciler karne coşkusu yaşadı. TOKİ İlkokulu’nda yapılan karne törenine protokol üyeleri de katılım gösterdi.

Aliağa TOKİ İlkokulu’nda protokol üyelerinin de katıldığı karne töreni yapıldı. Törene Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Aliağa Garnizon Komutanı Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi. Protokol üyelerine ilk olarak öğrenciler tarafından karşılama çiçeği takdim edildi. Daha sonra öğrenciler halk oyunları gösterilerini sergiledi. Bu sırada protokol üyeleri de öğrencilerin çektiği halaya dahil oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı törende son olarak protokol üyeleri öğrencilere karnelerini takdim ederek iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Erdoğan Akyüz’ün yılsonu mesajı

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, yılsonu mesajı yayımladı. Akyüz mesajında, “Sevgili öğrencilerimiz, aileleriniz ve öğretmenlerimizle birlikte sizler eğitim camiamızın ortak paydasısınız. İçinizdeki insani ve vicdani değerlerinizi koruyarak, problem çözen, üreten, düşünen, yeniliklere açık, bilim ve teknolojide yetkin bireyler olarak yetiştirilmeniz için üstün bir gayret sarf ediyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılında, kıymetli öğretmenleriniz bilgi ve tecrübeleriyle sizlerin yanında oldu. Tatil süresince eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kitaplarla olan dostluğunuzu arttırmanızı tavsiye ediyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Kıymetli Öğretmenlerimiz, En büyük çabamız bugünü ve yarınımızı oluşturacak evlatlarımıza, gençlerimize, değerlerimizi kazandırabilmektir. Öğrencilerimizin yetişmesinde üstün gayretler gösteren öğretmenlerimize göstermiş oldukları sabır, emek, samimiyet ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum. Değerli Velilerimiz, Ortak geleceğimiz olan çocuklarımız için öğretmenlerimizle birlikte el birliğiyle çalışmaktayız. Yılsonunda öğrencilerimizin karnelerindeki değerlendirmeler ne olursa olsun genellemeye dönüştürmeden, öğrencilerimizin hayatına en güzel etkiyi sunacak şekilde destek sağlayacağınızı umut ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yaz tatilinizi gönlünüzce geçirmenizi, yeni eğitim öğretim yılına hep birlikte coşkuyla okullarımızda, sınıflarımızda başlamayı temenni ederek herkese iyi tatiller diliyorum. Yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyor, gönüllerinden geçen yükseköğretim kurumlarına ve hak ettikleri hedeflerine ulaşabilmelerini canı gönülden temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler