131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

19 Nisan 2019, Cuma 06:08

     


Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi’nin düzenlediği ve 124 kişinin katılım sağladığı kahvaltı programında derneğe yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Yaklaşık 42 üyesiyle bugüne kadar Aliağa’da ihtiyaç sahibi öğrencilere verdiği burslarla eğitime destek sağlayan Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi’nin Sanat Sokağı’nda bir kafede düzenlediği birlik ve dayanışma kahvaltı programına dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kahvaltının ardından dernek üyelerine seslenen Türk Anneler Derneği Aliağa Şubesi Başkanı Didem Örnek Demircan 12 Şubatta yapılan kuruldan sonra göreve başladıklarını belirterek “ Tüm eski dönem başkan, yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyeler bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Kendilerine sizlerin önünde bir kez daha teşekkür ederim. Biraz size bu süreçte neler yaptığımızdan bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz üyeler olarak ortak nokta çocuklarımız. Yaşları 4,8 ve 9 olan üç çölyak hastası çocuğumuza sizlerin de katkılarınızla gıda yardımlarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında isimleri belirlediğimiz 13 ilköğretim öğrencisi çocuğumuzu yeni kıyafetlerle sevindireceğiz. Üniversite öğrencisi genç arkadaşlarımızın bursları devam ediyor. Tabii ki burada en önemli verdiğimiz yardımların devamı. Dolayısıyla devamının da bekleriz. Bizlere bağışlarınızla, üyelik aidatlarınızla ve gıda paketlerinizle bulunmuş olduğunuz katkılarınız için çok teşekkür ederiz. Birlikten güç doğacağına her zaman inanıyoruz “dedi. Konuşmanın ardından Derneğe yeni üye olan 40 kişiye rozet takıldı.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler