ÇİÇEK DAĞITIMLARI BAŞLADI
19 Nisan 2021, Pazartesi 06:13| Tweet | 
Aliağa Belediyesi’nin “Balkonda Bahar Var” projesi kapsamındaki çiçek dağıtımları Siteler Mahallesi’nden başladı.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın startını verdiği çiçek dağıtımları Milletin Ekibi personeli tarafından gerçekleştiriliyor. Dağıtımlara Siteler Mahallesi’nden başlayan ekipler, sarmaşık sardunya, sarkık petunya ve bodrum papatyasını talepte bulunan vatandaşların evlerine kadar teslim ediyor. Dağıtımlar Siteler Mahallesi’nin ardından diğer mahallelerde devam edecek. Ekipler Siteler Mahallesinde daha önce çiçek talebinde bulunan 1500 mahalle sakinine toplam 3 bin çiçek, 1500 saksı, 1500 saksı toprağı ulaştırdı. Çiçeklerine kavuşan çok sayıda mahalleli sosyal medyada #BalkondaBaharVar ve #ÇiçekGibiAliağa etiketleriyle çiçek heyecanını paylaştı.
Başvurular devam ediyor
İlk etapta 10 bin balkon için 20 bin çiçek dağıtımı planlayan Aliağa Belediyesi, yoğun talebi göz önünde bulundurarak başvuruları almaya devam ediyor. Çiçek talebinde bulunmak isteyen Aliağalılar, Belediyenin https://bahar.aliaga.bel.tr internet adresinden başvuru yapabiliyor. Bununla birlikte Aliağa Belediyesi Ana Hizmet Binası Hilal Masa, Belediye Ek Hizmet Binası, Aliağa Gençlik Merkezi, Yeni Mahalle Çarşamba Pazaryeri, Aliağa Belediyesi Yeni Şakran Hizmet Birimi ve Aliağa Belediyesi Helvacı Hizmet Birimindeki Başvuru Noktalarında form doldurarak çiçek talep edilebiliyor. Vatandaşlar Sardunya, Petunya ve Bodrum Papatyasından oluşan 3 tür çiçekten toplam 2 adet seçebiliyor.
65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için telefonla başvuru
“Balkonda Bahar Var” projesi kapsamında Belediyeden çiçek talep etmek isteyen ancak evlerinden çıkamayacak durumda olanlar, 65 yaş üstü büyükler ve Engelli vatandaşlar da Alo 153 Hilal Masa hattını arayarak ya da 0530 277 2222 Nolu Hilal Masa Mesaj hattına Whatsapp /Bip ve telegramdan mesaj göndererek çiçek talebinde bulunabiliyor.
(DERYA SÜNER)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kentte üç noktada

Aliağa’da, Avcı Ramadan Parkı bölgesinde yoğun yağmurlar sonrası yaşanan

FIBA Avrupa Kupası C Grubu 3. hafta maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Romanya'nın

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yerel Eşitlik Eylem Planı’nın “Ulaşım”

İzmir'de 117 kişinin yaşamını yitirdiği depremin üzerinden 5 yıl geçti.

CS GO hile kullanımı, oyun dünyasında oldukça tartışmalı bir konu olarak

Mekanların aydınlatılması, yaşam alanınızın estetik ve fonksiyonel kalitesini belirlemede

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında,

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 102’nci

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Sındırgı’daki deprem fırtınasının doğal bir rahatlama

Aliağa, Cumhuriyetin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla

Eğitim-İş İzmir 7 Nolu Şube, Aliağa’da, işyeri temsilcilerine yönelik eğitim

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro

Elçin Biçer, On Air Music Co. etiketiyle yayımlanan ilk teklisi “İyileşmedim”

Yıllardır atıl durumda olan Aliağa Kyme Arkeoloji Müzesi'nin yıkımına başlandı.

Türkiye Oryantiring Şampiyonaları’nda Aliağa Gençlik ve Spor İlçe

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), sanayide çevreci

Müzisyen Emre Çakmakoğlu, alternatif rock esintili, duygusal şarkılarında

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, yaptıkları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da gölet temizliği, yol tesviyesi

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte hayatımızın birçok alanı dijitalleşti

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kimlik bilgisi paylaşımı olmadan ve sosyal

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup C Grubu ikinci maçında bugün Petrolina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




















