131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

ALİAĞA ADLİYESİ’NE YENİ HAKİM VE SAVCILAR ATANDI

19 Haziran 2020, Cuma 06:41

     


Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2020 yaz kararnamesiyle Aliağa Adliyesi’ndeki bazı hakim ve savcıların görev yerleri değişirken yerlerine yenileri atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 2020 adli ve idari yargı ana kararnamesini tamamladı. Kararname ile 4 bin 161'i adli 465'i idari toplam 4 bin 626 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Gaziantep, Manisa, Adana, Mardin, Aksaray, Tekirdağ, Bolu, Kırşehir, Siirt, Bartın, Ardahan, Bingöl, Şırnak, Tokat, Bitlis, Artvin, Niğde ve Gümüşhane başsavcıları değişti. Ankara, İzmir ve İstanbul'a başsavcı vekili ile hakim ve savcı takviyesi yapıldı.

Kararnameyle Aliağa Adliyesi’ndeki bazı hakim ve savcıların görev yerleri değişirken yerlerine yenileri atandı. Buna göre: Aliağa Hâkimi Mesut Turhan Bakırköy Hâkimliği, Aliağa Hâkimi Abdullah Talha Şen İstanbul Anadolu Hâkimliği, Aliağa Cumhuriyet Savcısı İbrahim Tiryaki Doğubayazıt Cumhuriyet Savcılığı, Aliağa Cumhuriyet Savcısı Yunus Gümüş İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, Aliağa Hâkimi Aynur Tiryaki Doğubayazıt Hâkimliği, Aliağa Hâkimi Eda Yurdakul Baştan Manavgat Hâkimliği görevlerine atanırken,

Selim Hâkimi Can Aydın Aliağa Hâkimliği, Bahçe Hâkimi Zehra Aysöndü Aliağa Hâkimliği, İspir Cumhuriyet Savcısı Efe Karaman Aliağa Cumhuriyet Savcılığı, Enez Hâkimi İrem Kutlu Aliağa Hâkimliği, Çermik Hâkimi Sümeyye Şengül Aliağa Hâkimliği, Akçakale Cumhuriyet Savcısı Akın Yirmibeş Aliağa Cumhuriyet Savcılığı, Hekimhan Hâkimi Ayşe Köksal Aliağa Hâkimliği görevlerine getirildi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler