131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

19 Temmuz 2021, Pazartesi 06:20

     


Aliağa’da Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan resmi bayramlaşma ile siyasi partilerin bayramlaşma programları belli oldu.

Aliağa Kaymakamlığı, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenecek olan resmi bayramlaşma programını açıkladı. Aliağa Protokolünün Bayramlaşma programı bugün saat 11.00’de Engelsiz Kafe’de kamu görevlilerinin ve halkın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bayramlaşma programında pandemi kurallarına eksiksiz uyulacak.

Siyasi partilerin bayramlaşma programı

Kurban Bayramı nedeniyle siyasi partilerin Aliağa ilçe teşkilatlarının bayramlaşma programı da şöyle olacak; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bayramlaşma töreni, pandemi nedeniyle protokolün bayramlaşmasıyla aynı anda ve aynı yerde yapılacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bayramlaşma töreni ise bugün saat 15.00’de parti binasında gerçekleştirilecek. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) bayramlaşma töreni pandemi nedeniyle online olarak yapılacak. İYİ Parti’nin bayramlaşma töreni, bugün saat 14.00’de parti binasında gerçekleşecek. Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) bayramlaşma töreni de bayramın üçüncü günü 12.00 – 17.00 saatleri arasında parti binasında yapılacak. Saadet Partisi (SP) de bayramlaşma törenini online olarak gerçekleştirecek.

(ESİN ÇETİN)







 
Son Eklenen Haberler