131019098
19 Mart 2024, Salı

“SALGIN ÖNLEMLERİNDE EN BAŞARILI İLÇEYİZ”

19 Eylül 2020, Cumartesi 06:46

     


Aliağa’da koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı. Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’nın salgın önlemlerinde İzmir’deki en başarılı ilçe olduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında; Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun ve İlçe Tarım Müdürü Levent Yönten’in yanı sıra Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla Aliağa’da koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi. İlçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşları ve turizm tesisleri denetlendi.

Denetimler esnasında yaptığı konuşmada Aliağa’nın salgın önlemlerinde İzmir’deki en başarılı ilçe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Serkan Acar, “Hepimizin bu başarıda katkısı var. Sanayi kuruluşlarımıza ve turizm tesislerimize özverileri için teşekkür ediyorum.” dedi. Salgının henüz bitmediğine dikkat çeken Acar, tedbirlere daha fazla uyulması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Ömer Karaman ise ülke genelinde vaka sayılarının artış gösterdiğine dikkat çekerek koronavirüse karşı işletmelerin maske, mesafe ve hijyen kurallarında daha hassas olmaları gerektiğini vurguladı.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler