131019098
19 Mart 2024, Salı

ESNAF VE VATANDAŞLAR UYARILDI

19 Ekim 2020, Pazartesi 07:02

     


Aliağa’da İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi. Salgına karşı temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlar uyarıldı.

Aliağa’da yapılan Koronavirüs denetimleri; Kaymakam Ömer Karaman, Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Rıfkı Kulaksız, Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Kerem Eroğlu’nun yanı sıra Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan eşzamanlı denetimler İzmir Caddesi, Fevzi Paşa Caddesi, Fırat Çakıroğlu Parkı, Balıkçı Barınağı ve civarında gerçekleştirildi. Denetimlerde Koronavirüs salgınına karşı temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlar uyarıldı. Denetimlerde Kovid19 riskinin geçmediğini hatırlatan Kaymakam Ömer Karaman, esnaf ve vatandaşlardan Koronavirüs önlemlerine daha fazla uyulmalarını istedi.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler