131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

AÇILIŞ VE DÜĞÜN BİR ARADA

20 Temmuz 2022, Çarşamba 06:02

     


Kınık Belediyesi tarafından Poyracık Değirmenbayırı'nda yapımı tamamlanan aquapark, iki belediye çalışanının hayatlarını birleştirdikleri düğünde görkemli bir törenle resmi olarak açıldı.

Kınık Belediyesi tarafından işletilen 1000 kişilik düğün salonu, yazlık sinema, Teras kafeterya, aile havuzu, çocuk havuzu olan aquapark, iki belediye çalışanının hayatlarını birleştirdikleri düğünde görkemli bir törenle resmi olarak açıldı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek açılışın Kınık halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Belediye Sosyal Tesisinin tüm Kınıklılara hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak açılışa katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Açılış töreninin ardından hayatlarını birleştiren Aslı Coşkun ve Halil Barak'ın düğün törenlerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ bir konuşma gerçekleştirerek tesisin ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu. Dağ, Kütahya İslamoğlu oyunu ile gelin ve damada eşlik etti.

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler