131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MALİ MÜŞAVİRLER VE VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

20 Eylül 2021, Pazartesi 06:33

     


Aliağa’daki serbest muhasebeci ve mali müşavirler ile Aliağa Vergi Dairesi çalışanları, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilciliği’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilciliği, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde hafta sonu düzenlediği kahvaltıda ilçedeki serbest muhasebeci ve mali müşavirler ile Aliağa Vergi Dairesi çalışanlarını bir araya getirdi. Düzenlenen kahvaltıda, Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Ömer Akbaş, İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Karakan ve İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Aysel Şimşek de hazır bulundu.

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Aliağa Temsilcisi Aysel Şimşek, kahvaltıda yaptığı konuşmada, pandemi süreci nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini, bu nedenle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyerek katılan herkese teşekkürlerini iletti. Şimşek’in ardından söz alan Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ise, “Bu birlikteliği sağladığınız için teşekkür ediyorum. Aliağa’da dördüncü yılım bitti. Burada görev yapmaktan çok memnunum. 1 sene daha görevimize devam edeceğiz inşallah. Ben sizlerden memnunum, inşallah sizler de bizlerden memnunsunuzdur. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Ömer Akbaş da kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Birbirimizi bayağı özlemişiz. Yaklaşık 1,5 yıldır evlerimizde hapis kaldık. Zorlu bir süreç geçirdik. Bu sürecin bitip bitmeyeceği de henüz belli değil. Bu süreçte sağlıkçıları minnetle anıyoruz. Ancak sağlıkçılardan sonra en fazla kayıp veren meslek gruplarından biriyiz. Bugün, ilişkileri sağlamlaştırmak anlamında Aysel Hanım’a çok teşekkür ederim, böyle bir fırsatı bize verdiği için. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ve katılımcıların sohbet etme imkanı bulduğu kahvaltı, günün anısına çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler