131019098
19 Mart 2024, Salı

BAŞKAN KIRGÖZ’DEN GECE MESAİSİ

21 Ağustos 2019, Çarşamba 06:06

     


Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, gündüz alanlarda başlattığı hizmet kervanına gece mesaisiyle devam ediyor.

Gündüzleri belediye ekiplerinin kent içi çalışmalarını yakından takip eden Dikili Belediye Başkan Adil Kırgöz, gece de ilçenin köylerini gezerek hemşehrilerinin görüşlerine kulak veriyor.

Deliktaş buluşması

Başkan Kırgöz meclis üyeleri ve partisinin ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Deliktaş mahallesine giderek hemşehrileriyle buluştu. Köy kahvesindeki buluşmada Başkan Kırgöz, yöre halkının istek ve taleplerini dinledi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü müjdesi

Ekip arkadaşlarıyla birlikte Dikili için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Kırgöz, “Çalışma tempomuzdan vakitlerimiz çok dar. Hiç zaman kaybetmeden Dikili'miz için kolları sıvadık. Her yere eşit hizmet için gecemizi gündüzüme katıyoruz. Sizleri ziyaretimiz de nasip bugüneymiş. Bundan sonra sık sık sizlerle olacağız. Hatta ilerleyen günlerde kırsal hizmetler müdürlüğümüzü de hayata geçirerek sizlere en hızlı ve en etkili hizmetleri sunacağız” dedi.

"Büyükşehirimizin desteği çok önemli"

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile geliştirdikleri uyuma değinen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “İlçemizde güzel şeyler oluyor. Bunların olumlu geri dönüşleri bizleri daha da güçlendiriyor. Ama bunlar daha ısınma hareketleri. Asıl projelerimiz için hazırlıklarımızı başlattık. Büyükşehirimizin desteği çok önemli. Gerçekten Dikili'mize güçlü bir şekilde destek veriyorlar. Birlikte güzel projeler üretip sizlerin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler