131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

ALTO’DAN KAYMAKAM VE BAŞHEKİME ZİYARET

21 Ağustos 2020, Cuma 06:54

     


Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’a ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu, ilçede yeni göreve başlayan Kaymakam Ömer Karaman ve Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit’e hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Akyıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Kemal Erim, İçişleri Bakanlığının son yayımlanan kararnamesiyle, Aliağa Kaymakamlığı’na atanan Ömer Karaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemine ve bölgede hayata geçirilebilecek projelere değinilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’da, nazik ziyaretlerinden dolayı Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkür etti.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Akyıldız ile Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Gidici, Dr. Y. Kemal Aygün ve Kemal Erim, Aliağa Devlet Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Yalçın Koçyiğit’e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyarette Başkan Ömer Ertürk, Aliağa’nın ekonomik ve ticari gelişimi ve ALTO’nun çalışmaları hakkında Başhekim Yalçın Koçyiğit’e bilgi vererek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Koçyiğit ise kendisine ziyarette bulunan ALTO heyetine teşekkürlerini iletirken, Aliağa Devlet Hastanesi’nin gelişmesine yönelik çalışmalarının süreceğini aktardı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler