131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ÖĞRENCİLER KARNE COŞKUSUNU YAŞADI

22 Ocak 2022, Cumartesi 07:08

     


Aliağa’da 2021 – 2022 Eğitim Öğretim yılı ilk dönem tatili, düzenlenen karne dağıtım töreninin ardından başladı.

2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılı ilk dönem karneleri dağıtıldı. İlçe protokolü Aliağa Namık Kemal İlkokulu’nda düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini dağıttı. Törene Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Faruk Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem, okul idarecileri, öğretmenler ve daire amirleri katılım gösterdi. Törende ilk olarak okul bahçesinde İstiklal Marşı okundu. Daha sonra öğrenciler sınıflarına girdi.

“Yeni döneme sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyorum”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, “Aliağamızdaki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk dönem karnelerini aldı. Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Sevgili öğrenciler bir dönemi daha tamamladınız. Bu süre boyunca elde ettiğiniz bilgi ve tecrübeler, fiziki büyümenin ötesinde size kazanımlar sağlayacak. Yeter ki bilgiye, araştırmaya, öğrenmeye ve gelişime olan merak, inanç ve güveniniz daima var olsun. Bu noktada yarıyıl tatilini; hem dinlenmek, değerlendirmelerde bulunmak, hem de kendinizi, yaşadığınız çevreyi tanımak, ilgi alanlarınıza göre dünyada yaşanan gelişmeleri daha yakından takip etmek için de bir fırsat olarak görmenizi istiyorum. Bugünün ve yarının tüm alanlardaki başarıları, eğitimin esas uygulayıcıları öğretmenlerin eliyle olacak. Bu amaçla emeklerini ortaya koyan, ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, huzurlu bir tatil diliyorum. Bu süreçte okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde bizlere destek veren velilerimize, görev ayrımı yapmadan pandemiyle mücadelemizde aktif şekilde yer alan eğitim camiamıza, Sağlık Müdürlüğümüzün kıymetli çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Devletimiz tüm imkânlarıyla eğitim öğretimin daha nitelikli hale gelmesi için yatırımlar yaparken bizler de eğitim paydaşlarıyla iş birliğimizi artırarak geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Mutlu ve keyifli tatiller diliyor, yeni bir solukla, birlikte büyük hayaller kuracağımız yeni döneme sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyorum.” Dedi.

Daha sonra sınıflarda ilçe protokolünün de katılımıyla karne dağıtımına başlandı. Sırasıyla Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, Garnizon Komutanı Faruk Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz, AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem öğrencilere karnelerini verdi. Karnelerin dağıtılmasıyla 52 okul, bin 100 öğretmen ve 18 bin 300 öğrenci tatile girdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler