131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

ESNAFA İŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİNDE YÜZDE OTUZ İNDİRİM

22 Ağustos 2020, Cumartesi 07:07

     


Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Piramit Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim Hizmetleri protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte oda üyeleri yüzde 30 indirimle hizmetlerden yararlanabilecek.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ve Piramit Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim Hizmetleri Şirket Yetkilisi Kezban Bakır Seniçeli protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile birlikte oda üyeleri yüzde 30 İndirimle hizmetlerden yararlanabilecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, “İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili daha önceden çalışmalarımız oldu. Sanayi sitesinde bilgilendirme toplantıları yaptık. İş Sağlığı ve Güvenliğinde esnaflarımızın çoğu Piramit Ortak Sağlık Güvenlik Birimi’nden hizmet alıyor. Bundan sonrada bu merkezle çalışacağız. Tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” İfadelerini kullandı.

“Esnaf Odası üyelerine de hizmet vermeye başlayacağız”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Piramit Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Eğitim Hizmetleri Şirket Yetkilisi Kezban Bakır Seniçeli ise, “6331 nolu yasa yürürlüğe girdiğinden bu yana firmamız faaliyet göstermekte. Tehlikeli ve çok tehlikeli birçok yere hizmet vermekteyiz. Başkanımız Serdar Bey ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde Aliağa Esnaf Odasına bağlı olan üyelere de bundan sonra hizmet vermeye başlayacağız. Bu sayede oda üyelerine firmamız yüzde 30 indirim sağlayacak. İş yerlerinde alınması gereken tedbirleri İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız üyeleri konuyla ilgili bilinçlendirecek.” Dedi. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler