131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

BALIKÇIOĞLU’NDAN GAZİ BAŞSAVCI İMİR’E ZİYARET

22 Eylül 2021, Çarşamba 06:22

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, Gaziler Günü nedeniyle 15 Temmuz gazisi Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir'i ziyaret etti.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimini engellemek için Genelkurmay Başkanlığı'nın önüne giden ve darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu kurşunlardan çıkan şarapnel parçalarıyla sağ gözünden ve sol kolundan yaralanan gazi Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir'i makamında ziyaret etti. Balıkçıoğlu, 15 Temmuz günü Genelkurmay Başkanlığı'nın önünde darbecilere karşı kahramanca direnen grubun içerisinde yer alan, saldırıda bir arkadaşı gazi, bir arkadaşı da şehit olan Mehmet İmir'e kahramanlığından ötürü şükranlarını sundu.

Balıkçıoğlu, vatan için canını ortaya koyarak ülkesini savunurken şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise sıhhat dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Başsavcı Mehmet İmir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu'na ve personeline nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası İlçe Emniyet Müdürü Balıkcıoğlu, Gazi Başsavcı Mehmet İmir’e çiçek takdim etti.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler