131019098
19 Mart 2024, Salı

TÜRK KIZILAYI’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA VE HASTALARA DESTEK

23 Ocak 2021, Cumartesi 06:57

     


Türk Kızılay İzmir Şubesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştıma Hastanesi’ne maske ve hiyjen malzemesi desteği’nde bulundu.Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının her zaman yanında olan ve olmaya devam eden Kızılay, sağlık çalışanları ve hastaların kullanımı için yaklaşık 16 bin adet ürünü hastaneye teslim etti.

Türk Kızılay İzmir Şubesi Başkanı Kerem Baykalmış, “Türk Kızılay İzmir Şubesi olarak pandemi döneminde zor bir süreçten geçen sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. Bugün de bizlere gelen talep doğrultusunda depomuzda bulunan birçok maske ve hijyen malzemesini Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlıkçılarımıza ve hastanede tedavi gören vatandaşlarımızın kullanmaları adına teslim ettik. Pandemi sürecinde Dokuz Eylül Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi sağlık çalışanlarına maske, dezenfektan, kolonya, tulum gibi birçok malzemeden oluşan yardımlar tarafımızdan gerçekleştirildi. Türk Kızılay İzmir Şubesi olarak milletimizin bizlere emanet etmiş olduğu ve emanet edecekleri yardımları doğru şekilde doğru yerlere ulaştırarak sağlık çalışanlarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Sağlık çalışanlarımızın çalışmalarıyla ve azmiyle inşallah en kısa sürede bu zorlu süreci atlatmamızı temenni ediyorum.” dedi.

KIZILAY’A YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

İKÇÜ ve Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Doktoru Şenol Çetinol, “Kızılay bu ülkenin bir çınarı. Pandemi döneminde sağlık çalışanları kadar Kızılay camiasının çalışmaları da takdirle karşılandı. Kızılaycı arkadaşlarımız bu süreçte gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ulaştırdılar. Bizler de İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak eksiklerimizi belirledik ve Kızılay’dan bu eksikleri talep ettik. Şube başkanımız Kerem Baykalmış talebimizi hızlı bir şekilde yerine getirerek ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Tüm Kızılay camiasına teşekkürlerimi iletiyorum. “

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler