ANLAŞMANIN İMZALARI ATILDI
23 Şubat 2022, Çarşamba 06:30| Tweet |
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hem İzmirliye ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak hem de fırıncılara destek olmak amacıyla İzmir Fırıncılar Esnaf Odası ile protokol imzaladı. Başkan Tunç Soyer, "Bu işbirliği sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye örnek bir çalışma” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ağırlaşan yaşam koşullarına karşı hem daha çok İzmirliye ucuz ve sağlıklı ekmek ulaştırmak hem de geçim sıkıntısı yaşayan esnafa destek olmak amacıyla İzmir Fırıncılar Esnaf Odası ile protokol imzaladı. Kentteki ekmek fırınlarının atıl kapasitelerini faaliyete geçirecek protokolle Halk Ekmek fabrikasında günde 120-130 bin ekmek üretilirken, anlaşma yapılan fırınların projeye dahil olmasıyla bu rakamın iki katına çıkması hedefleniyor. İmza törenine Grand Plaza Genel Müdürü Hasan İkat, Grand Plaza Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Balıkçı, Şirketler Koordinatörü Ali İhsan Özgürman, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Birol Yılmaz, İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Sırtı, Ege Ata Ekmek ve Unlu Mamuller A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Soner Çelik, Sağırlar Gıda San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Sağır, Çiğli Ekmek Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yavuz, Taşkent Ekmek ve Unlu Mamuller A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eser katıldı.
Herkese örnek olmalı
İmza töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Fırıncılar Odası'yla yaptığımız işbirliği sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye örnek bir çalışma olacak. Tüm İzmir'e hayırlısı olsun" dedi.
“Bu işin mimarı sizsiniz”
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin saygı duyulacak bir çalışmaya imza attığını söyleyen Fırıncılar Federasyonu Başkanı Birol Yılmaz, "Bu işin mimarı sizsiniz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Fırıncılara destek oldunuz, yüzümüzü güldürdünüz" şeklinde konuştu. Ege Ata Ekmek ve Unlu Mamuller A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Soner Çelik ise “Hem halk hem esnaf için faydalı olacak bir çalışma oldu" dedi.
63 büfede satılıyor
Halk Ekmek fabrikasında üretilerek 2 liraya satılan 230 gram beyaz ekmek ve aynı gramajdaki kepekli ekmek piyasada 2,5 liraya satılıyor. Halk Ekmek fabrikasında üretilen ekmek Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Konak, Buca, Karabağlar, Gaziemir ilçelerinde bulunan 63 büfe ile İzmirlilere ulaştırılıyor.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşı gecesi 13 bin 385 kolluk personelinin sahada

ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ, Metro ve Tramvay işletmeleri 31 Aralık gecesi sefer saatlerini

İzmir’i depremlere karşı daha güvenli ve dirençli hale getirmek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eğitimde fırsat

Suskunluğun sesini duyan bir yerden geliyor Deniss. Cevaplardan çok sorulara,

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin

CHP, İYİ Parti ve DEM Parti Aliağa ilçe başkanları, 28 bin 75 lira 50 kuruş

SOCAR Türkiye, GAMA Enerji’nin Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali’ni

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Doğan, ilçedeki

Aliağa Belediyesi personelinin sürpriz doğum günü kutlamasında konuşan

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın olağan genel kurulu 26 Ocak’ta

İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nde yılın son meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenen “Zaman

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı

İZSU, kış yağışları öncesi İzmir genelinde 12 ilçede binlerce yağmur suyu

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devrim şehitleri Asteğmen Kubilay ve silah

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, kabul edilen 2026 bütçesini

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk



















