131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

23 Nisan 2021, Cuma 07:22

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dağıttıkları hediyelerle sevindirdi.

İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak toplanan hediyeler ile yardımlar, Aliağa Belediyesi’nden temin edilen araç vasıtasıyla, çocuklara ve ailelerine ulaştırıldı.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz tarafından bizzat hastane yetkililerine teslim edilen hediye ve yardımlar için teşekkür ve şükranlarını sunan hastanede tedavi gören çocukların aileleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği böyle bir bayramı hep birlikte kutladıkları için çok memnun olduklarını belirttiler. Balıkçıoğlu ve Akyüz de çocukların bayramını kutlayarak, acil şifalar dilekleriyle, nice sağlıklı ve mutlu bayramlarda yeniden bir araya gelme temennisinde bulundular.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler