131019098
19 Mart 2024, Salı

ESKİ MÜDÜRE VEFA, YENİ MÜDÜRE HOŞ GELDİN YEMEĞİ

23 Ekim 2020, Cuma 06:52

     


Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy İzmir Emniyet Müdür Yardımcılığı’na tayin olan eski Menemen Emniyet Müdürü Hakan İncili için bir vefa yemeği düzenledi. Yemekte yeni Menemen Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e de hoş geldin denildi.

2017 yılından bu yana Menemen Emniyet Müdürlüğü görevini yürüyen Hakan İncili geçtiğimiz günlerde İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İncili için yeni görevi öncesi bir veda yemeği düzenledi. Tepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe Hakan İncili’nin yanı sıra yeni Menemen Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Atilla Vurguner, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Menemen Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt, Menemen Esnaflar Odası Başkanı Ziya Demir, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve polisler katıldı.

Plaket ve hediyelerin verilmesi ile başlayan gecede konuşan Başkan Serdar Aksoy, “Menemen’de görev yapan bürokratlar buradan kopmak istemezler. Kim Menemen’e bir taş koyduysa, kim çalıştıysa Menemenli onu bağrına basar, minnettar kalır. Hakan İncili Müdürümüz Menemen’e çok şey kattı. Kendisine yaptığı çalışmalar için çok teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Menemen Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e de yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Aksoy, hep birlikte Menemen için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Veda yemeğinde bir konuşma yapan Hakan İncili ise, “Bundan sonra hepiniz benim dostumsunuz. Hepinizle görüşmeye devam edeceğiz. Bir ayağım hep burada olacak” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler