131019098
26 Nisan 2024, Cuma

SÜREYYA ERDEM'İ KAYBETTİK

23 Kasım 2017, Perşembe 06:54

     


Aliağa'nın yetiştirdiği ilk avukatlardan Süreyya Erdem (75) yaşama veda etti. Erdem'in cenazesi dün öğle namazı sonrası Güzelhisar Mahallesi Aşağı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında sevenleri tarafından toprağa verildi.

Aliağa'da işçi ve sendikaların yıllarca avukatlığını yapan, 'İşçi dostu avukat' olarak bilinen Süreyya Erdem, 10 yılı aşkın bir süredir çeşitli rahatsızlıklardan dolayı evinde tedavi görüyordu. Dün gece durumu iyice ağırlaşan Erdem, solunum yetmezliği sonucu yaşamını yitirdi.

Ayşe Erdem'in kocası, Kıvılcım Karadayı Erdem ve Sinan Erdem'in babaları olan Av. Süreyya Erdem'in cenazesi dün öğleyin Güzelhisar Mahallesi Aşağı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Köy Mezarlığında toprağa verildi.

Süreyya Erdem'i son yolculuğunda; TBMM 22. dönem İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Ticaret Odası, Esnaf Odası, Şoförler Odası başkanları, çok sayıda sendika başkan ve yöneticileri, avukat arkadaşlarının yanı sıra yüzlerce seveni yalnız bırakmadılar.

Gazetemizde de uzun yıllar siyaset ve çalışma yaşamı konularında köşe yazarlığı da yapan Süreyya ağabeyimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar, yakınlarına başsağlığı dileriz.

(ŞAHAP AVCI) 







 
Son Eklenen Haberler