ZABITA KOORDİNASYON KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI
23 Kasım 2021, Salı 06:22Tweet |
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı öncülüğünde, 30 ilçe zabıta müdürlerinin katılımıyla oluşturulan İzmir Zabıta Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını yaptı. Kurul, ortak akıl ile sorunlara çözüm getirmede, zabıta hizmetlerinin gelişimine katkı koymada önemli rol oynayacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve ilçe belediyeleri zabıta müdürlerinin katılımıyla kurulan İzmir Zabıta Koordinasyon Kurulu ilk toplantısını yaptı. Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri, ilçe belediyelerinin zabıta müdürleri, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Zabıta belediyenin görünen yüzü
Toplantının açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, zabıtanın ve zabıta hizmetlerinin belediyenin görünen yüzü olduğunu söyledi. Belediye deyince yurttaşların aklına gelen hizmetlerden birinin zabıta olduğunu ifade eden Devran, "Sizlerin hem halkın huzur ve güvenini şehir esenliğini sağlamak gibi bir göreviniz var hem de vatandaşı incitmeden, vatandaşa destek olarak, onları mağdur etmeden çalışmak gibi bir göreviniz var. Dolayısıyla sorumluluklarınız çok büyük” dedi.
Güzel ve heyecan verici bir oluşum
İzmir Zabıta Koordinasyon Kurulunun oluşumundan heyecan duyduğunu belirten Devran konuşmasını şöyle sürdürdü: “Vatandaşa ve belediye hizmetlerinin gelişimine katkı koyacak İzmir Zabıta Koordinasyon Kurulu çok güzel ve heyecan verici bir oluşum. Buradaki görüşmelerin ardından alınacak kararlar ışığında yapılacak çalışmaların çok başarılı olacağından eminim. Katılımınız ve üreteceğiniz çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Koordinasyon kurulunun kurulmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Ortak akıl vurgusu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Gökhan Daca ise “Kent direncini arttırmak, kentsel yaşanabilirliği üst seviyelere taşımak için 7 gün 24 görev başında bulunan Zabıta Teşkilatımızın çalışmalarını İzmir özelinde tek çatı altında geliştirmek, uygulamalardaki olumsuzlukları çözmek, ilçe belediyelerimiz ile tüm işlemlerin uyum içinde sürdürülmesi için bu kurulu oluşturduk" diye konuştu.
(SERKAN SELİNGİL)

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, geçen sene gerçekleşen

Aliağa Belediye Meclisi Temmuz ayı Olağan Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek. Aliağa

DEM Parti Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur Gezici ve Veysel Özbay, İzmir

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi transfer

13 ayrı dosyadan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan M.Ş., Aliağa'da

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Aliağaspor FK, son olarak Pendikspor forması giyen

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aliağa’daki yangının dikkatsizlik sonucu

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Aliağa Belediye

Çağdaş ve klasik ev stillerinde yerini alan konsol, 2025’in işlevsellik,

Doğayla baş başa, özgürlük hissi ile dolu bir yaşamı sembolize eden

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) tarafından, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) desteğiyle hayata

Aliağa’da, mavi bayraklı Ağapark ve Ön Plajlar, 2025 yaz sezonuna kapılarını

Aliağa Petkimspor, iç transferde 28 yaşındaki uzunu Troy Selim Şav ile yeniden

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'de CHP'li belediyelerin yalnızca

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki

DEM Parti Aliağa Başkanlığı, Çarşamba Pazarı’nda bildiri dağıtarak Temmuz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Belediye-İş Sendikası Genel

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Egeşehir AŞ tarafından yürütülen

İzmir Büyükşehir Belediyesi, işe alımlarda halkın katılımını ve şeffaflığı

Tüpraş ve Ravago işçileri, 15-16 Haziran Direnişi’ni anma etkinliğinde,

İzmir, Türkiye’nin en büyük liman şehirlerinden biri olmasının

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gazeteci

30 ilçede bulunan 62 istasyonda 7 gün 24 saat görev yapan İzmir İtfaiyesi,

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, çevresel gürültüyle

Aliağa Belediyesi Taekwondo Kursu’nun sporcuları kuşak atladı. Taekwondocular

Bu sezon TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek Aliağa FK'da yeni transfer

İzmir Bakırçay Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şermin Tağıl, orman yangınlarının

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Aliağa İlçe Eş Başkanları Aynur

Türkiye’de müzik PR konusunu merkeze alan ilk ve tek kitap olma özelliği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP'nin 30 Haziran'daki

2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla Yeni Şakran İlkokulu’nda