131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ULAŞ BAYAM YAŞAMINI YİTİRDİ

23 Aralık 2020, Çarşamba 06:21

     


Aliağa Belediyesi’nde uzun yıllar kültür ve sanat faaliyetlerini yürüten, ultrAslan Yurtiçi Koordinatörlerinden Ulaş Bayam (42), koranavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Aliağa Belediyesi’nde uzun yıllar kültür ve sanat faaliyetlerini yürüten, son olarak Aliağa Belediyesi Petrol A.Ş.’de müdürlük görevinde bulunan ultrAslan Yurtiçi Koordinatörlerinden Ulaş Bayam (42) bir süredir tedavi gördüğü koronavirüse yenik düştü. Bayam, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Ulaş Bayam'ın vefat haberi, Aliağa Belediyesi’ndeki mesai arkadaşları, ilçedeki dostları ve sevenleri ile Galatasaray camiası tarafından üzüntü ile karşılandı. Bayam’ın vefatı nedeniyle Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya hesaplarının profil fotoğraflarını siyah beyaz yaptı.

“Galatasarayımız için harcadığın emekler unutulmayacak”

Bayam’ın vefatı sonrası Galatasaray Kulübü’nün sosyal medya hesabından, “Yıllarca Galatasaray aşkıyla armaya hayatını adayan, değerli tribün önderlerinden Ulaş Bayam’ı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” mesajı paylaşılırken, ultrAslan’ın sosyal medya hesabından da, “ultrAslan Yurtiçi Koordinatörlerimizden Ulaş Bayam'ı, Covid-19 sebebiyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede kaybetmenin derin ve tarifsiz acısını yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Galatasarayımız ve tribünümüz için harcadığın emekler hiçbir zaman unutulmayacak. Güzel anılar, güzel dostluklar, büyük fedakarlıklar ile anılacaksın Ulaş Bayam...” mesajı paylaşıldı.

“Aliağamızın gülen yüzü, aslan yürekli kardeşimiz…”

Ulaş Bayam’ın vefatı ile ilgili Aliağa Belediyesi’nin sosyal medya hesabında da bir mesaj paylaşıldı. Mesajda, “Başımız Sağ olsun. Aliağamızın gülen yüzü, mesai arkadaşımız, aslan yürekli kardeşimiz Ulaş Bayam’ı kaybettik. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyoruz. Mekanın cennet olsun. Seni unutmayacağız…” ifadeleri yer aldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler