131019098
26 Nisan 2024, Cuma

EMNİYETTEN RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU

24 Mart 2021, Çarşamba 06:02

     


Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede ruhsatsız silah alım satımı yapan kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede bazı şahısların silah alımı yaptığı bilgisi üzerine 6 ayrı adreste eş zamanlı arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda E.D. isimli şahsın ikametinde 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ve bu silaha ait şarjör ile iki adet tabanca fişeği, E.D. isimli şahsın kullandığı başka bir adreste de 2 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Yürütülen soruşturma kapsamında olayla ilgisi olan; O.A., E.D., N.Ö., S.K., Y.E.E. isimli şahıslar yakalandı. Y.E.E. isimli şüphelinin ikametinde yapılan aramada saksı içerisine ekili vaziyette Hint Keneviri bulundu. N.Ö., S. K. ve Y. E. E. isimli şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlar tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken E.D. ve O.A. isimli şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, Devriye Hizmetleri Büro Amirliği ekipleri, devriye görevi esnasında durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 1 adet 7.65 mm çapında kurusıkıdan bozma tabanca ve bu silaha ait şarjör ile 3 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan malzeme ele geçirdi. Araç içerisindeki A.T., Ö.Y. ve H.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler