131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

MAKAM KOLTUKLARINI ÇOCUKLARA DEVRETTİLER

24 Nisan 2019, Çarşamba 06:13

     


Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Aliağa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuklarını çocuklara devrettiler.

Yıllardır geleneksel olarak her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlar koltuklarını bir günlüğüne çocuklara devrediyor. Aliağa’da da bu yıl Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Aliağa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk koltuklarını çocuklara devretti.

Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Salman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile kurumlar arası iletişimi güçlendirmek amacıyla Fatih İlkokulu 4/A sınıfı öğrencilerinden Elif Çoban’a makam koltuğunu devretti. Ziyaret sırasında Fatih İlkokulu Rehber Öğretmeni Zeliha Kaya Altıntaş ile Okul Müdürü Tuncay Türkmen de Elif Çoban’a eşlik etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla Şehit Kemal Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Musa Kuruş’a devretti. Geleceğin yöneticileri ile bir araya gelen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ile başkanlık makamına oturan Musa Kuruş arasında gelecek ile ilgili beklentileri ve gelecekte yapmak istedikleri projeler üzerine keyifli bir sohbet geçti. Başkan Ertürk, çocukların geleceğin teminatları olduğunu vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Musa Kuruş’a günün anısına Atatürk’ün Nutuk eserini hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk de makam koltuğunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Namık Kemal İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Tuana Ünalan’a devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğuna oturan Tuana Ünalan büyük heyecan yaşarken yapmak istediği projeleri anlattı. Tuana Ünalan kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi. Ziyaret sonunda Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk 4. sınıf öğrencisi Tuana Ünalan ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler